Tesla Model S huren

Rit met instructeur vanaf:
€ 149,-
Dag vanaf:€ 349,-
Weekend vanaf:€ 899,-
Week vanaf:€ 1.649,-
Maand vanaf:€ 3.499,-
Borgsom:
€ 1.500,-
Geef een geschenkbox cadeau Geef een geschenkbox cadeau

De sportsedan van de toekomst.

Een prachtig interieur, opgebouwd rondom het grote touchscreen in het midden, speciaal ontwikkeld om u en uw reisgenoten comfortabel over lange afstanden te verplaatsen. Maar, indien gewenst beschikt uw rechtervoet ook nog eens over een tsunami van vermogen.

Locaties: Leiden & Heerlen - of 1 van onze 7 locaties in Duitsland.

Onze mening over de Tesla Model S

De Tesla Model S is de pionier onder de sportsedans. Dit is niet alleen de eerste poging om een echt begeerlijke elektrische auto te maken; het is ook een dappere, vooruitstrevende en zeer succesvolle poging om een geheel nieuwe sportsedan te ontwikkelen in een tijdperk waarin de wereld al overbevolkt wordt door de meest perfecte sportsedans ooit gebouwd. Aangezien wij echte petrolheads zijn, waren we eigenlijk nooit zo enthousiast over elektrische auto’s. Ze missen waarschijnlijk namelijk het belangrijkste onderdeel waardoor wij petrolheads verliefd op ze worden: de motor en zijn geluid! En toch wist de Tesla Model S onze aandacht vast te houden vanaf de eerste keer dat we hem zagen. Het rijden van een Tesla Model S is een zeer prettige ervaring. Deze auto wist ons zelfs nog te verrassen met zijn sportieve rijeigenschappen, met name vanwege de directe vermogensafgifte! U gelooft ons niet? Dat nemen we u niet kwalijk! Probeer het zelf en huur een Tesla Model S.

De Tesla Model S is de juiste sportauto indienLees meer

De geschiedenis van de Tesla Model SLees meer

Waarom u de Tesla Model S zou moeten huren

Indien u de toekomst van de sportsedan wilt ervaren is er geen betere auto om te huren dan de Tesla Model S. Dit is de toekomst! Op foto’s ziet hij prachtig uit, maar geen enkele foto kan het gevoel beschrijven dat u krijgt als u de directe golf van vermogen voelt bij het vloeren van het rechter pedaal.

Helaas blijft de Tesla Model S een droom voor de meesten. Wij willen dat veranderen! Start het fascinerende Tesla avontuur en huur een Tesla voor een huur, dag, week of maand! 

Wij kunnen u deze ervaring aanbieden in Leiden of Heerlen, maar ook op ieder gewenst adres in Nederland en België bezorgen! Het enige besluit dat u zult moeten nemen is hoe lang u de Tesla wilt rijden!

Meer sportauto's huren

Copyright by Motion Drive ® 2014 - 2020