Porsche huren

Rit met instructeur vanaf:
€ 299,-
Dag vanaf:€ 399,-
Weekend vanaf:€ 999,-
Week vanaf:€ 1.999,-
Maand vanaf:€ 4.999,-
Borgsom:
€ 3.000,-
Geef een geschenkbox cadeau Geef een geschenkbox cadeau

Een Duitse Icoon

350 pk | 0-100 km/u: 4,3 sec | topsnelheid > 300 km/u
 

Een klassiek gelijnd uiterlijk in combinatie met de modernste techniek. Één van de belangrijkste en beste sportauto's ooit!

Locaties: Leiden & Heerlen - of 1 van onze 7 locaties in Duitsland.

Onze mening over de Porsche 911 Carrera

De Porsche 911 is waar het allemaal mee begon. Niet alleen voor Porsche, maar ook voor Motion Drive. De 911 is de sportauto die iedereen kent, maar niet voor iedereen bereikbaar is. Daar wilde Motion Drive verandering in brengen en zo is het bedrijf in 2009 met één Porsche in Magdeburg in Duitsland opgericht. Inmiddels is het icoon van vroeger uitgegroeid tot een serieuze sportauto waar je niet zomaar omheen kunt. Met zijn opzwepende 6-cilinder boxermotor met 400 pk, tovert deze auto nog steeds een glimlach op het gezicht van elke bestuurder. Dankzij zijn nog steeds ongeëvenaarde stuurgevoel, dat ervoor zorgt dat je de weg kunt “lezen”, zorgt de 911 ervoor dat u de mooiste stuurmanswegen naadloos aan elkaar kunt rijgen. Na ruim 50 jaar in het vak, is de Porsche 911 nog steeds DE graadmeter voor sportauto’s. Iedereen die ook maar één druppel benzine in zijn bloed heeft moet ooit eens een Porsche 911 rijden!

De Porsche 911 Carrera is de juiste sportauto indienLees meer

De geschiedenis van de Porsche 911Lees meer

Waarom u een Porsche 911 zou moeten huren

Omdat iedere autoliefhebber ooit een Porsche 911 gereden moet hebben! U kunt lovende tijdschriftartikelen lezen, of met bandenrook gevulde youtube video’s bekijken, maar er is maar één manier om de onbeschrijfbare oerkrachten die hier aan het werk zijn zelf te ervaren: door plaats te nemen en uw rechtervoet te vloeren!

Helaas blijft een Porsche 911 voor de meesten bij een droom. Dat willen wij veranderen! Bij ons kunt u een Porsche huren voor een dag, een weekend, een week of zelfs een maand!

Wij kunnen u deze ervaring aanbieden in Leiden of Heerlen, maar ook op ieder gewenst adres in Nederland en België bezorgen! Het enige besluit dat u zult moeten nemen is hoe lang u Porsche wilt rijden


Not the right one for you? There are many more Porsche for rent at DRIVAR®

Meer sportauto's huren

Copyright by Motion Drive ® 2014 - 2020