Huur een Lamborghini

Rit met instructeur vanaf:
€ 499,-
Dag vanaf:€ 999,-
Weekend vanaf:€ 2.999,-
Week vanaf:€ 3.999,-
Maand vanaf:€ 9.999,-
Borgsom:
€ 5.000,-
Geef een geschenkbox cadeau Geef een geschenkbox cadeau

610 pk | 0-100 km/u: 3,2 sec | topsnelheid > 325 km/u
 

Uiterlijk vertoon, een agressief schreeuwende V10 met bijbehorende rauwe power: dit is een Lamborghini, een sportauto van superlativen!

Locaties: Leiden & Heerlen - of 1 van onze 7 locaties in Duitsland.

Onze mening over de Lamborghini Huracán LP 610-4

Dankzij onze werkzaamheden zijn wij helaas genoodzaakt om met enige regelmaat in een lage, snelle, opvallende auto te rijden. Je zou haast denken dat er na verloop van tijd gewenning optreed. Het tegendeel is waar en zeker een auto van onze Italiaanse vrienden van Lamborghini went NOOIT. Vanaf onze eerste kennismaking met de Gallardo blijft deze auto ons steeds weer opnieuw overtuigen en blijft hij zichzelf overtreffen. De Gallardo imponeert en daagt uit met zijn brutale looks en schreeuwende V10 middenmotor. Wij overdrijven niet als we zeggen dat het rijden van een Lamborghini nog het meest overeenkomt met het berijden van een brandende Spaanse vechtstier, terwijl u een bijzonder sterke Italiaanse espresso drinkt, u de pepers van uw zojuist gegeten maaltijd nog voelt nabranden in uw keel en Andrea Bocelli op 10 centimeter afstand van uw rechteroor de meest prachtige aria iets te luidruchtig ten gehore brengt. Prachtig, een beetje pijnlijk, maar zeker onvergetelijk! Stap in en rij de Lamborghini Gallardo vandaag nog!

De Huracán is de juiste sportauto indienLees meer

De geschiedenis van de Lamborghini HuracánLees meer

Waarom u een Lamborghini Huracán zou moeten huren

De dagen van de hondsdolle supercar zijn geteld. Zelfs bij Lamborghini beseffen ze dit en komen ze met een stukken bravere opvolger voor de Gallardo: de Huracán. Als u bovenstaande tekst heeft kunnen lezen zonder enige vorm van sidderingen in uw lijf, dan verwijzen wij u graag naar onze concurrent die WEL Volkswagen Golfs verhuurd. Maar als u bij het lezen van bovenstaande tekst uw armhaar voelde groeien, uw innerlijke kind voelde trappelen en u uw drang om over te gaan tot het produceren van oerkreten niet meer kon bedwingen: dan zult u toch echt eens een Lamborghini Gallardo moeten huren!

Helaas blijft een Lamborghini Gallardo voor de meesten bij een droom. Dat willen wij veranderen! Bij ons kunt u een Gallardo huren voor een dag, een weekend, een week of zelfs een maand!

Wij kunnen u deze ervaring aanbieden in Leiden of Heerlen, maar ook op ieder gewenst adres in Nederland en België bezorgen! Het enige besluit dat u zult moeten nemen is hoe lang u Gallardo wilt rijden


Not the right one for you? There are many more Lamborghini for rent at DRIVAR®

Meer sportauto's huren

Copyright by Motion Drive ® 2014 - 2020