Ferrari huren

Rit met instructeur vanaf:
€ 499,-
Dag vanaf:€ 999,-
Weekend vanaf:€ 2.999,-
Week vanaf:€ 3.999,-
Maand vanaf:€ 9.999,-
Borgsom:
€ 5.000,-
Geef een geschenkbox cadeau Geef een geschenkbox cadeau

De nieuwste racetechnologie uit Italië!

578 pk | 0-100 km/u: 3,1 sec | topsnelheid > 330 km/u
 

In de 458 Italia gebruikt Ferrari de nieuwste en beste racetechnologie om daarmee de hoogst mogelijke prestaties te bereiken.

Locaties: Leiden & Heerlen - of 1 van onze 7 locaties in Duitsland.

Onze mening over de Ferrari 458 Italia Coupé

Een Ferrari is mythisch. Dat wil niet zeggen dat alle Ferrari’s automatisch ook goed zijn. Sommige Ferrari’s benodigen hun mythologische krachten iets meer om bijzonder te zijn, terwijl andere Ferrari’s zo onwerelds zijn dat ze daadwerkelijk bijdragen aan de mythes rondom de naam Ferrari. De 458 Italia stamt zonder enige twijfel uit deze laatste categorie.

Bij Motion Drive hebben we al menige klanten gelukkig mogen maken in de voorgangers van de 458: de 360 Modena en de F430. Dit waren beiden zeer bijzondere auto’s, voor velen de meest bijzondere in onze vloot. En toch durven wij te beweren dat de 458 Italia meer is dan een zeer bijzondere auto in onze vloot: hij is de overtreffende trap hiervan!

Bij onze eerste kennismaking werd het al meteen duidelijk: dit is niet zomaar een nieuwe generatie Ferrari met V8 middenmotor. Nee, dit is meer dan dat! Een grote poort ging open en langzaam werden de contouren voor de eerste maal zichtbaar. Een extreem brede luchtinlaat met in het midden het welbekende steigerende ros verwelkomende ons. De markante LED lampen komen tevoorschijn en kijken ons uitdagend aan, ons hart begint voelbaar in onze borst te kloppen. Dan klinkt het prachtige mechanische geluid van de startmotor en direct daarna de typische schelle brul van een ontwakende 4.5 liter V8 racemotor. Onze nekharen schieten overeind en een koude rilling loopt over onze rug. Dit is hoe wij ons voelden, terwijl wij nog geen meter met deze rode bolide hadden gereden. De rijervaring kunnen we kort samenvatten: fenomenaal! Dankzij een vreemde vorm van Italiaanse magie, doet de 458 schijnbaar moeiteloos precies wat u denkt, zonder daarbij saai te worden! De emotievol zingende V8 direct achter uw rugleuning helpt daarbij een handje! Welkom in de wondere wereld van de Ferrari 458 Italia!

De Ferrari 458 Italia is de juiste sportauto indienLees meer

De geschiedenis van de Ferrari 458 ItaliaLees meer

Waarom u een Ferrari 458 Italia zou moeten huren

Omdat u zelf een keer moet ervaren hoe het voelt om het beste van het beste te rijden. De 458 maakt niet alleen deel uit van een bijzondere klasse in de autowereld, maar is ook nog eens de maatstaf binnen deze klasse. Een Ferrari in het algemeen, maar de 458 in het bijzonder, is een typisch voorbeeld van een droomauto!

Helaas blijft een Ferrari 458 Italia voor de meesten bij een droom. Dat willen wij veranderen! Bij ons kunt u een 458 huren voor een dag, een weekend, een week of zelfs een maand!

Wij kunnen u deze ervaring aanbieden in Leiden of Heerlen, maar ook op ieder gewenst adres in Nederland en België bezorgen! Het enige besluit dat u zult moeten nemen is hoe lang u Ferrari wilt rijden


Not the right one for you? There are many more Ferrari for rent at DRIVAR®

Meer sportauto's huren

Copyright by Motion Drive ® 2014 - 2020