Bugatti Veyron huren

Rit met instructeur vanaf:
€ 7.999,-
Dag vanaf:€ 16.999,-
Weekend vanaf:€ 33.499,-
Week vanaf:€ 54.999,-
Maand vanaf:€ 162.499,-
Borgsom:
€ 150.000,-
Geef een geschenkbox cadeau Geef een geschenkbox cadeau

De definitie van "supercar"

Als het niet het wereldrecord voor snelste productie auto is dat u overtuigd, dan is het wel de combinatie van dit wereldrecord met de dagelijkse bruikbaarheid van dit fenomeen!

Fotos © by Keno Zache

Locaties: Leiden & Heerlen - of 1 van onze 7 locaties in Duitsland.

Onze mening over de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Stelt u zich voor hoe het voelt om met 200 km/u tegen een zeer onbeweeglijke betonwand te rijden. Dat lijkt geen goed idee, toch? Maar wat nou als we deze situatie omdraaien? Want dat is waarschijnlijk de beste omschrijving van het gevoel dat u krijgt als u één van de weinige gelukkigen mag zijn, die het gevoel van de epische lancering van een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse mag meemaken. Kijkt u even naar de cijfers die de prestaties van deze auto omschrijven. Laat deze even op u inwerken. Ja? U beseft het al? Dit is een 1.200 pk sterke cabriolet, die het onmogelijke mogelijk lijkt te maken. Meer dan 400 km/u? Hebt u het wel eens gereden? Maakt u zich geen zorgen, wij ook niet. Op de openbare weg is dit “vrijwel” onmogelijk. Is een auto die meer dan 400 km/u kan behalen dan geheel zinloos? Nee! Natuurlijk niet! Dit soort paradepaardjes van autofabrikanten, in dit geval Volkswagen, laten zien wat mogelijk is als het budget eindeloos is. Toen de “normale” Bugatti Veyron in 2005 op de markt kwam, perste hij een “relatief schamele” 1.001 pk uit de 8 liter 16-cilinder motor. De Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, welke wij u mogen aanbieden, heeft meer pk’s dan zijn naam lang is: 1.200 pk! En daarmee schrijft deze superbolide het wereldrecord van snelste cabriolet op zijn naam: 408.84 km/u en dat zonder dak! Niet veel mensen “mogen” het meemaken om dit soort museumstukken te berijden. Ons advies: u moet dit hoogtepunt uit de automobielgeschiedenis één keer in uw leven gereden hebben!

De Bugatti Veyron is de juiste sportauto indienLees meer

De geschiedenis van de Bugatti VeyronLees meer

Waarom u een Bugatti Veyron zou moeten huren

Omdat iedere echte autoliefhebber dit eigenlijk een keer moet hebben meegemaakt. Dit is een automobielbeleving op het hoogste niveau!

Helaas blijft een Bugatti Veyron voor de meesten bij een droom. Maar, bij ons kunt u een Bugatti Veyron huren voor een dag, een weekend, een week of zelfs een maand! Daarnaast bieden bij de Veyron Grand Sport Vitesse ook aan om 1 uur met een instructeur naast u te rijden.

Wij kunnen u deze ervaring aanbieden in Leiden of Heerlen, maar ook op ieder gewenst adres in Nederland en België bezorgen! Het enige besluit dat u zult moeten nemen is hoe lang u Veyron wilt rijden

Meer sportauto's huren

Copyright by Motion Drive ® 2014 - 2020